Serviciile noastre

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Indiferent de nevoile dumneavoastră personale sau profesionale, putem oferi soluții viabile. Experiența noastră îndelungată și angajamentul nostru față de calitate reprezintă o garanție a serviciilor noastre și pentru aceasta vă punem la dispoziție un consilier și un partener de încredere.

.

APARTAMENTE

Vă oferim o gamă largă de apartamente în faza de construcție, cu 1, 2 și 3 camere dintr-o gamă largă de materiale care să acopere nevoile de confort ale tuturor clienților. Atât tinerii studenți, cât și familiile cu copii, pot alege apartamente în puncte centrale ale orașului, cu orientare bună și lângă transportul public, mall-uri, școli și universități, proiectate cu un design contemporan și spații funcționale.

CASE DE VACANȚĂ

Casa de vacanță este un vis al fiecărei familii și o alegere ideală pentru momente de relaxare departe de ritmurile intense ale vieții orașului. În colaborare cu partenerii noștri oferim posibilitatea de a achiziționa o casă de vacanță într-una dintre cele mai frumoase țări din lume, Grecia, cu un turism de douăsprezece luni pe an, cu plajele sale frumoase și ospitalitatea unică. De la găsirea până la construirea unei astfel de case, suntem alături de dumneavoastră pentru a vă realiza visele.

SPAȚII PROFESIONALE

Oferim posibilitatea de a cumpăra sau de a închiria spații profesionale la parterul clădirilor noastre pentru diferite utilizări, cum ar fi birouri și/sau magazine. Avem, de asemenea, parcări, atât subterane, cât și la suprafață, în punctele cheie ale orașului pentru a servi clienților noștri.

TERENURI

Ne angajăm în găsirea și dezvoltarea terenurilor pentru construirea de ansambluri rezidențiale, având capacitatea de a pregăti toate documentele pentru obținerea autorizațiilor de construcție și demolare în colaborare cu partenerii noștri, livrând imobilul respectiv gata pentru a fi valorificat de către clienții.